Lue lisää kotisivuista

Miten kannattaa aloittaa

Kotisivujen hankkimista suunniteltaessa kannattaa miettiä mitkä ovat tärkeimmät asiat, joita yritys haluaa sivuston kautta tarjota asiakkailleen. Onko yrityksellä tuotteita, joita pitää esitellä yksityiskohtaisemmin, vai riittääkö yleiskuvaus tuotannosta. Luonnollisesti omien kotisivujen avulla halutaan lisää yhteydenottoja uusilta ja vanhoilta asiakkailta. Tärkeimmät tiedot kannattaa tarjota helposti saataville. Sivuston sisällössä on hyvä tuoda esille asioita, joita asiakkaat netin kautta etsivät. Huolellisesti suunniteltu sisältö kertoo näkyvästi pääkohdat omasta toiminnasta ja tarjoaa tarvittaessa yksityiskohtaisempia lisätietoja. Sivuston rakentaminen voidaan aloittaa vaikka vain yhdellä sivulla ja kotisivuja laajennetaan myöhemmin tarvittaessa. Yksi sivu voi riittää myös yhteystietojen ja yritysesittelyn luomiseen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hyödyllistä tietoa sisältävä, useamman sivun sivusto löytyy paremmin hakukoneilla.

Esittele tuotteesi ja toimintasi

Kotisivuilla on helppo esitellä omia tuotteita ja palveluita. Yrityksen ajantasaiset yhteystiedot löytyvät luotettavimmin omilta kotisivuilta, varsinkin silloin kun niihin on tullut muutoksia. Jos asiakkaat joutuvat käyttämään paljon aikaa yhteystietojen etsimiseen, jäävät yhteydenotot helposti tekemättä. Voit myös mainostaa yritystäsi internetissä ja mainokset johdattavat kävijöitä sivuillesi.

Paljonko maksaa?

Sivustojen hinnat määräytyvät niihin käytettävän ajan perusteella. Aikaan vaikuttavia seikkoja ovat esim.

  • sivujen määrä ja rakenne
  • sivustolle lisättävät graafiset elementit
  • kuvien määrä
  • kuvankäsittelyn tarve
  • mahdollinen logosuunnittelu

Sivustot voivat olla erilaisia, eri kokoisia ja sisältävät yksilöllisesti tietoa, kuvia tai animaatioita. Omat kotisivut suunnitellaan jokaisen asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan. Sivustot on mahdollista maksaa myös erissä.

Päivitetäänkö?

Päivitysten hinnoista sovitaan erikseen, hinnat riippuvat siitä kuinka usein päivityksiä tulee, sisältävätkö ne kuvia tai esim. vain tekstiä. Myös päivityksissä hintaan vaikuttaa niihin kuluva aika. Ei toistuvia maksuja, maksat vain silloin kun tarvitset muutoksia. Sivuston antaman informaation ajantasaisuus on tärkeä asia, yksikin sivu antaa tehokkaasti toimivan kuvan yrityksestä, kun sen tiedot ovat ajan tasalla. Kun haluat keskittyä omaan toimintaasi täysillä, anna päivitysten hoitua helposti ja nopeasti lähettämällä vain tarvittavat materiaalit.